Beleef

Wat een belevenis

‘Het bezoek was boven verwachting, niet alleen onze kinderen hebben genoten, ook opa en oma hebben veel plezier beleefd.’

Wat een belevenis

Van zaterdag 12 november tot en met zaterdag 3 december is het museum Pakhuis van Sinterklaas; er is dan geen regulier museumprogramma!

Beleef Museum BroekerVeiling

Doen en beleven, daar draait het om bij museum Broekerveiling. Beleef de seizoenen! Bewonder de tulpen in de lente, huur een fluisterbootje in de zomer, houd de oogst in de gaten in de herfst en bak een broodje boven het vuur tijdens de Warme Winterdagen. Ontdek Museum BroekerVeiling in Noord-Holland! Waar wacht je nog op?

Ontdekmuseum
Wat gebeurt er bij een veiling? Hoe werkt een veilingklok? Wat doet een keurmeester? Welke groenten zijn er in het seizoen? Dit en nog veel meer leer je bij Museum BroekerVeiling. Absoluut een ontdekmuseum! 

Dit doe je allemaal bij de Broekerveiling
Seizoensgroenten veilen, een rondvaart maken, een fluisterboot huren, al je vragen stellen aan een gids tijdens een rondleiding, exposities bezoeken en het Rijk der Duizend eilanden vanaf de boot, kano of SUP verkennen. Je beleeft het allemaal bij een bezoekje aan BroekerVeiling. En voor kinderen is iets extra’s. Als zij willen, kunnen zij zelf ervaren hoe het is om een echte keurmeester te zijn. Echt wel het allerleukste museum van Nederland! 

Voorpret voor kids
Heb je zin om naar ons superKOOLe museum te komen? Print alvast deze mooie kleurplaat uit, kleur hem mooi in en neem hem mee wanneer je ons komt bezoeken. Lever je je kleurplaat in bij de balie dan hangen wij hem op en krijg jij een lekkere verrassing!