Bezoek

BEZOEK DE OUDSTE DOORVAARGROENTEVEILING TER WERELD!

‘Het museum is een prachtig Rijksmonument waar nostalgie en historie samenkomen. Absoluut de moeite waard!’

BEZOEK DE OUDSTE DOORVAARGROENTEVEILING TER WERELD!

Museum BroekerVeiling is niet zomaar een museum. In Broek op Langedijk vind je de oudste veiling ter wereld. Hier is het veilen bij afslag ontstaan. Dit was in 1887. Bijzonder: deze manier van veilen wordt nu bij alle grote veilingen toegepast. Duik in de geschiedenis en beleef bij binnen- en buitenmuseum BroekerVeiling hoe een groenteveiling ruim een eeuw geleden verliep. Kom naar het leukste museum van Nederland!

> Veiling bezoeken

Doe- en beleefmuseum
Doen en beleven staan voorop bij museum BroekerVeiling. Veil zelf groente, maak een rondvaart, laat je door over het museum terrein begeleiden door Tuinder Arie via de audiotour, bezoek een expositie, eet lekker in het restaurant, bestel een picknickmand. Strijk neer op een kleedje in het gras of huur een fluisterbootje en geniet van de prachtige omgeving. En van die goed gevulde picknickmand natuurlijk.  

> Beleef de BroekerVeiling


Dagje uit naar museum bij Alkmaar
Ben je in de omgeving van Alkmaar op zoek naar een museum, dagje uit of bezienswaardigheid? Kom naar museum BroekerVeiling in Broek op Langedijk. Het museum is een leuk dagje uit met kinderen, staat garant voor een geslaagd kinderfeestje en is dé plek voor een leuke familiedag in Noord-Holland. Tip: ben je op zoek naar een overnachting in de buurt? Ontdek bij HotelsCombined de leukste hotels en de beste deals.

> Entreeprijs BroekerVeiling