Pakhuis van Sinterklaas

Pakhuis van Sinterklaas

Pakhuis van Sinterklaas
 
Van 13 november t/m 5 december

Ook dit jaar is Museum BroekerVeiling geselecteerd als Pakhuis van Sinterklaas. De lighallen van het museum worden omgetoverd tot een trainingscentrum waar de Pieten hun conditie op peil kunnen houden. De kinderen mogen kijken hoe het er in het Pakhuis aan toe gaat, de Pieten helpen met allerlei klusjes en meetrainen!

Data:
13 november tot en met 5 december 2021
Iedere zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur
Iedere woensdag van 14.00 tot 17.00 uur

Activiteiten:
Er zijn superveel leuke activiteiten te doen! Je kunt klimmen, dansen op sinterklaasmuziek, varen, rennen, puzzelen, duiken, glijden en kijken naar een sinterklaasvoorstelling in het afmijnlokaal van het museum. Er is veel vrijheid en je kunt lekker losgaan. Uiteraard zullen er roetveegpieten aanweizg zijn om te ondersteunen maar vooral te vermaken. 

Prijs:
De entree bedraagt  € 8,00 per persoon/kind (vanaf 3 jaar), incl. warme chocolademelk, limonade, koffie of thee met wat lekkers erbij.
Museumkaart wordt geaccepteerd.
Het is niet mogelijk online of telefonisch te reserveren voor het Pakhuis van Sinterklaas. Kaarten kunnen op de dag zelf gekocht worden bij de kassa van het museum. Vanwege de huidige coronamaatregelen is alleen toegang mogelijk met een geldig coronatoegangsbewijs voor personen ouder dan 12 jaar.

Groepen en scholen zijn op dins- en donderdagen op afspraak welkom van 09.00 tot 11.00 of van 11.30 tot 13.30 uur. (bel of mail voor meer informatie, 0226 - 313807; reservering@broekerveiling.nl)

In deze periode is het museum gesloten voor het reguliere programma.

Foto: Daniel Vos Fotografie