Vrienden van

Onze vrienden zijn onmisbaar, wordt u ook vriend van het museum?

‘Als Vriend van het museum mag je het gehele jaar door kosteloos het museum bezoeken, daar maken wij dan ook veel gebruik van.’

Onze vrienden zijn onmisbaar, wordt u ook vriend van het museum?

Vriend van Museum BroekerVeiling

De Vereniging Vrienden van de Broeker Veiling stelt zich ten doel de belangen te behartigen van de Stichting Museum BroekerVeiling en Stichting de Geestman, door o.a. het beschikbaar stellen van gelden voor projecten en het bevorderen van belangstelling voor het werk van deze stichtingen.

Vriendenvoordeel:
- Als vriend betaal je minimaal €20,00 euro per jaar. Bij het eerste bezoek aan het Museum krijg je een op naam gestelde pas, waarmee je een kalenderjaarlang gratis entree hebt. (Voor Pakhuis van Sinterklaas is de vriendenpas helaas niet geldig.)

- Als vriend mag je 4 maal per kalenderjaar een volwassen introducé meenemen of 8 maal een kind. Andere mogelijkheden zijn: 3 volwassenen en 2 kinderen of 2 volwassenen en 4 kinderen. Neem bij een bezoek aan het museum altijd je vriendenpas mee.

- Als Vriend krijg je bij de huur van een fluisterbootje het tweede uur gratis. Dus twee uur varen voor de prijs van één.

- Als vriend ontvang je 4 maal per jaar onze nieuwsbrief de Grote Klok, zodat je op de hoogte blijft van het reilen en zeilen in en om het museum.

- Als vriend ontvang je jaarlijks in het maartnummer van de Grote Klok een uitnodiging voor de ledenvergadering. De factuur voor je donatie ontvang je bij het decembernummer.

Om lid te worden vul je dit formulier in. Voor extra informatie verwijzen we graag naar het tabblad ANBI.

Ledenadministratie Vereniging Vrienden van de BroekerVeiling
Museumweg 2
1721 BW  Broek op Langedijk
ledenadministratie@broekerveiling.nl