Evenementen

Evenement

‘Kindermiddag’

Deze herfstvakantie ga jij je niet vervelen bij Museum BroekerVeiling. In het museum zijn tal van leuke activiteiten te ondernemen. Op woensdagmiddag 24 oktober van 13.00 tot 16.00 uur is er een speciale kindermiddag.
 
De kindermiddagactiviteiten vinden plaats in onze mooie overdekte lighallen. Een bezoek aan de kindermiddag is dus leuk bij zowel mooi als minder mooi herfstweer! Onder begeleiding van vrijwilligers kunnen jonge en oudere kinderen zich helemaal uitleven in de knutselhoek. En bij herfst hoort natuurlijk pompoen snijden, leuk voor jong en oud. Weet jij al wat je uit gaat snijden? Er is natuurlijk nog meer te doen deze middag! Verkleden als Ot en Sien, met elkaar een dansje leren en lekker buiten spelen of kaarsen maken*. Kijk ook eens bij onze houtdraaier, hij laat je zien hoe speelgoed van vroeger gemaakt wordt. Of haal een vers gerookt visje bij onze visroker. 

Buiten kun je een leuke actieve Keurtocht doen en voor de allerkleinsten hebben we een spannende speurtocht met Jaffa de weegschaal. Maar binnen is er ook genoeg te doen. Naast een knutselhoek is er een educatieve expositie en kun je deelnemen aan de (overdekte) rondvaart door het Rijk Der Duizend Eilanden en de veiling in de afmijnzaal. Zowel het varen als het veilen duurt een uur, kom daarom ruim op tijd, dan kun je alles beleven!

Wanneer: woensdag 24 oktober

Aanvang: 13.00 tot 16.00 uur
Entree: museum entree. Museumkaart wordt geaccepteerd.
Kaarsen maken: €2,50 per kaars
Speurtocht: €1,- per kind

Meer weten over wat je zoal kan doen tijdens de kindermiddag? Drie vloggers van Kidsproof gingen op onderzoek uit!

Terug naar het overzicht