Evenementen

Evenement

‘Mini kindermiddag’

Door de staking in het onderwijs zijn er op donderdag 5 oktober zomaar veel kinderen thuis. Maar wat ga je nou doen die dag? Kom gezellig met je moeder, vader, opa, oma of de hele opvang naar Museum BroekerVeiling voor een mini-kindermiddag!

Onze kaarsenmakers staan tussen 13 en 16 uur paraat om kinderen te assisteren in het maken van een prachtige creatie. Gedraaid, lang, kort of met een knoop? Het kan allemaal! In onze lighallen kan je bovendien lekker spelen met allerlei SuperKOOLe Oud Hollandse spelletjes.

Doe de Keurtocht over het terrein van het museum en treed in de schoenen van een keurmeester. Ken jij het antwoord op alle vragen? Ben je nog wat kleine en kan je nog niet of net een beetje lezen dan hebben we een speciale speurtocht van Jaffa de weegschaal. Uitgespeurd? Kom bij de balie laten zien hoe goed jij je best hebt gedaan en je krijgt een kleine verrassing.

Na al dat spelen en speuren heb je vast enorme trek gekregen, dus is het hoog tijd voor iets lekkers. Bij het restaurant kan je op donderdag 5 oktober de hele dag terecht voor een patatje met snack en saus naar keuze voor maar 3 euro!

Wanneer: Donderdag 5 oktober
Aanvang: 13.00 tot 16.00 uur
Entree: museum entree. Museumkaart wordt geaccepteerd.
Kaarsen maken: €2,50 per kaars
Speurtocht: Deze dag gratis

Terug naar het overzicht