Evenementen

Evenement

‘Muziek op het plein: een middag vol romantische passie, temperament en dromerij’

Pianist Sander Sittig laat horen dat hij niet alleen in de hoedanigheid van begeleider, maar ook als solist grote indruk kan maken. 

De Nederlandse pianist Sander Sittig wordt al jaren geroemd om zijn poëtische spel en zijn vermogen om zich volledig dienstbaar aan de muziek op te stellen. Dat maakt hem een geliefd begeleider van onder anderen Shlomo Mintz, Liza Ferschtman, Maria Milstein en de jonge Hawijch Elders. Ook als solist maakt deze docent Kamermuziek en Pianobegeleiding aan het Rotterdams Conservatorium grote indruk. Vooral in het repertoire van de vroege romantiek weet Sittig een sfeer te scheppen die de luisteraar geheel meesleept. Vandaar dat dit concert geheel gewijd is aan het werk van Beethoven, Schumann en vooral Chopin. Diens meeslepende Ballade nr. 3 in As vormt het sluitstuk van een middag vol passie, temperament en dromerij.

Programma:  Klik hier voor het complete programma en toelichting
Plaats:  Museum BroekerVeiling
Datum:  zondag 16 augustus 2020
Tijd:       vanaf 16.30 uur
Prijs:      € 18,- voor volwassenen. Jongeren tot 30 jaar ontvangen 50% korting. Begunstigers van IHMS en Vrienden van Museum Broekerveiling ontvangen € 3,- korting.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar reservering@broekerveiling.nl. U betaalt vervolgens bij het museum op de dag zelf.

Tijdens het concert houden we ons aan de coronamaatregelen. Bij het museum kunt u deze middag/avond ook gezellig wat drinken en een hapje eten.

Terug naar het overzicht