Evenementen

Evenement

‘Vrolijke Voorjaarsdagen’

20 april t/m 5 mei

Tijdens de Vrolijke Voorjaarsdagen staat het museum geheel in het teken van de lente. We organiseren deze dagen allerlei activiteiten waar jij het echte lentegevoel van krijgt! Kom kijken naar de jonge diertjes in de wei, doe de spannende voorjaarsspeurtocht over het museumterrein en kom op vrijdag 30 maart knutselen in de lighallen. Bestel een goedgevulde picknickmand in het restaurant voor een picknick in de boomgaard. Op de eilandjes lopen jonge dieren rond, kom jij ze een aaitje geven? 

Tijdens de Vrolijke Voorjaarsdagen zijn er weer allerlei SuperKOOLe activiteiten te beleven bij ons in het museum. Op de zondagen kunnen bezoekers aansluiten bij een interessante rondleiding door het museum door een van onze kundige vrijwilligers. Dagelijks kunnen kinderen op zoek naar de haasjes die zich bij ons op het museumterrein hebben verstopt. Kan je ze allemaal vinden en het verborgen woord bij elkaar puzzelen? Behalve de speurtocht kan je dagelijks verschillende activiteiten beleven. Zo kan je komen knutselen of kaarsen maken, maar op andere dagen kan je ook zelf een hazenbroodje bakken, eieren versieren of een eigen tuinkers tuintje maken en versieren. Eerste en Tweede Paasdag kan je bovendien aanschuiven bij de Paasbrunch* en met je familie genieten van allerlei lekkers. 

Op onze evenementenkalender kan je precies zien welke activiteiten op welke dagen plaatsvinden. Zijn er meerdere dingen die je wilt doen? Dan kom je toch gewoon nog een keertje langs!


*Voor de Paasbrunch moet van tevoren worden gereserveerd. 
 

Terug naar het overzicht