Evenementen

Evenement

‘Warme Winterdagen’

27 t/m 29 dec en 2 t/m 5 jan

Dompel je onder in winterse sferen en hou de december gezelligheid extra lang vast. Ga tijdens de kerstvakantie erop uit met het hele gezin en bezoek de Warme Winterdagen. Je bent welkom van 27 tot en met 29 december en van 2 tot en met 5 januari 2020. 

Er zijn natuurlijk weer extra leuke activiteiten te beleven in het museum. Zo kan je komen laten zien hoe goed jij al kan breien en zo bijdragen aan sjaals en mutsen die we met zijn allen maken voor de Voedselbank. De smederij is geopend, en je komt dames en heren tegen in Westfriese klederdracht. Maak een kaars, of knutsel iets winters in elkaar om mee te nemen naar huis en van te genieten. Over winterse klussen kan je meer horen tijdens de rondleiding over het terrein van het museum.

Natuurlijk kan je tijdens de Warme Winterdagen ook varen en veilen. Tijdens de veiling tik je in deze periode vergeten groenten op de kop, plus een recept om er een heerlijk winters gerecht van te maken. Ga thuis maar eens experimenteren met schorseneren, koolrabi of aardpeer!

Honger gekregen? Bak zelf een broodje boven het gezellige kampvuur op het buiten terrein of geniet van het winterse hapje dat inbegrepen is bij de entree tijdens de Warme Winterdagen. Kom met het hele gezin genieten bij Museum BroekerVeiling dus!
 

Terug naar het overzicht