Evenementen

Evenement

‘Zonnige Zomerdagen’

6 juli t/m 25 augustus

Deze zomervakantie kun je bij Museum BroekerVeiling terecht voor veel gezelligheid en plezier tijdens de Zonnige Zomerdagen. Er zijn een groot aantal activiteiten om deze zomer af te koelen voor het hele gezin.

In juli openen we onze prachtige nieuwe Klim- en klauterroute op het museum terrein. Kinderen krijgen een speciale kaart mee waarop staat waar ze de verschillende activiteiten kunnen vinden. Klauteren over het water in de lighallen, slootje springen, glijden, klimmen in onze hut in het veldersboetje SuperKOOL!

Op verschillende dagen zijn er verschillende dingen te beleven in het museum. Zo kan je het water op tijdens de sup clinics in de middag, broodjes komen bakken, een rondleiding meemaken, knutselen, kaarsen maken en nog veel meer. Kijk op de evenementenkalender voor meer informatie over de verschillende activiteiten en op welke dagen deze plaatsvinden.

Tijdens de vakantie gaat ook weer een aantal keer de authentieke doorvaarveiling plaatsvinden, en kan je komen proeven van vroeger tijdens Gerechten van Toen. 

Terug naar het overzicht