Arrangementen

Volledig verzorgd

‘We hebben een heerlijk zorgeloze dag gehad, alles was verzorgd.’

Volledig verzorgd

Speciaal voor groepen hebben wij een verscheidenheid aan arrangementen die ervoor zorgen dat jullie een halve of hele dag volledig verzorgd in ons museum verblijven.

Hieronder ziet u diverse arrangementen, klik op de titel voor een uitgebreide beschrijving. Heeft u vragen of speciale wensen, neemt u dan contact op met een van onze medewerkers. Zij denken graag met u mee.

Varen, Veilen, Verrassen 1 & 2
Een compleet verzorgd dagarrangement bij Museum BroekerVeiling. Begin in de ochtend met een kopje koffie en een lekkere BroekerBol, of in de middag met onze gezellige Westfriese Koffietafel.

Poldermolen en Groenteveiling
Een compleet verzorgd combinatie arrangement. U begint in de Museummolen in Schermerhorn en komt daarna naar Museum BroekerVeiling.

Dierenpark en Groenteveiling
Een compleet verzorgd combinatie arrangement. U begint bij Dierenpark Blanckendael en komt daarna naar Museum BroekerVeiling.

Kaas en Kool
Een compleet verzorgd combinatie arrangement. U bezoekt de Kaasmarkt in Alkmaar en vaart daarna naar Museum BroekerVeiling.

De modernste kas en de oudste veiling
Een compleet verzorgd combinatie arrangement. U begint in Agriport in Middenmeer en komt daarna naar Museum BroekerVeiling.