Arrangementen

Volledig verzorgd

‘We hebben een heerlijk zorgeloze dag gehad, alles was verzorgd.’

Volledig verzorgd

Arrangementen

Een familiedag of een dagje uit met een groep (vanaf 10 personen) vier je bij Museum BroekerVeiling in Noord-Holland. Kies uit 6 leuke arrangementen en beleef een verzorgde dag in het leukste doe- en beleefmuseum van Nederland! 

Heb je vragen of speciale wensen? Bel gerust even. Wij denken graag met je mee! 

Arrangement 1 & 2: Varen, Veilen, Verrassen 1 & 2 
Kom varen, ga veilen en laat je smakelijk verrassen. Bij dit compleet verzorgde arrangement bepaal jij hoe laat jullie uitje begint. Start 's morgens met een kopje koffie en een lekkere Broekerbol of kies voor de middageditie en start dit dagje uit met een goedgevulde West-Friese koffietafel.

Arrangement 3: Poldermolen en Groenteveiling
Bezoek twee musea in 1 dag. Bezichtig de Museummolen in Schermerhorn en beleef daarna Museum BroekerVeiling. Lees meer over deze compleet verzorgde dag

Arrangement 4: Dierenpark en Groenteveiling
Kom ’s morgens aapjes kijken en dieren aaien bij Dierenpark Blanckendael en ga ’s middags lunchen, varen, veilen en mee met de rondleiding door museum Broekerveiling. Een compleet verzorgde dag waarbij samen doen en beleven voorop staan. Leuk voor een familiedag met jong en oud!

Arrangement 5: Kaas en Kool
De Kaasmarkt in Alkmaar staat garant voor een fantastisch schouwspel. Uiteraard met kaasdragers. Is de markt afgelopen? Ga aan boord van de rondvaartboot, de lunch staat klaar! Vaar ondertussen door Alkmaar naar Museum BroekerVeiling. Daar wacht de gids jullie op. Ontdek Museum BroekerVeiling, neem plaats in de veilingbanken en veil zelf je seizoensgroenten.

Arrangement 6: De modernste kas en de oudste veiling
Hoe werkte een tuinder toen en hoe doet hij dat nu: dat beleef als je dit arrangement boekt. Bezoek Agriport: de grootste kas met oranje paprika’s ter wereld. Lunch bij Museum BroekerVeiling, de oudste groenteveiling ter wereld en geniet daarna van alles wat Museum BroekerVeiling biedt. Laat je rondleiden, vaar en veil!