Suppen

Actief het water op!

Actief het water op!
Met vrienden, familie, collega's of kinderen het water rond Museum BroekerVeiling verkennen kan prachtig met een sup. Onder begeleiding van een gediplomeerd supinstructeur van Supschool Cup of Sup gaan julie het water op. 

Voor alle sup arrangementen is het handig een aantal zaken mee te nemen. Lees hier meer over wat mee te nemen, en lees hier alvast het deelnameformulier doornemen.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor groepen beschikbaar:

Sup clinic
1 uur, 1-7 personen
Voor mensen die graag willen leren Suppen en er mogelijk later zelf op uit willen met een bij Museum BroekerVeiling gehuurde Sup is deze clinic de perfecte manier om kennis te maken. Na een instructie door een gediplomeerd supinstructeur van Supschool Cup of Sup ga je het water op om te oefenen met het Sup board en de verschillende technieken van paddelen. Je sluit de clinic af met een mini tour door het gebied rond Museum BroekerVeiling.

Na deelname aan de clinic is het ook mogelijk om op een later tijdspunt zelf erop uit te gaan en een Sup te huren bij Museum BroekerVeiling.

​Lees meer over de mogelijkheden.

Sup tour
2 uur, 1-7 personen
Tijdens deze twee uur durende tour leer je hoe te suppen en maak je daarna gelijk een tocht door het prachtige Rijk der Duizend Eilanden doe je onder begeleiding van een professionele instructrice van Supschool Cup of Sup. 

Na deelname aan de tour is het ook mogelijk om op een later tijdspunt zelf erop uit te gaan en een Sup te huren bij Museum BroekerVeiling.

Lees meer over de mogelijkheden.

Zakelijk uitje
2 uur, 1-7 personen, combineerbaar met kano's tot 20 personen
Teamuitje organiseren, eventueel in combinatie met vergadering? Verken het water rond Museum BroekerVeiling per Sup en kano onder begeleiding van een gediplomeerd supinstructeur van Supschool Cup of Sup. Lees meer over de mogelijkheden.

Kinderfeestje
2 uur, 1-7 personen
Je bent jarig en dat moet worden gevierd! Kom bij ons een uniek feestje vieren op het water. Onder begeleiding van een gediplomeerd supinstructeur gaan jullie het water op bij Museum BroekerVeiling. Gezellig op het water spelletjes doen en lekker actief bezig zijn, jullie gaan je helemaal vermaken tijdens dit spetterende feest! Na afloop krijgen alle kinderen een Sup diploma en de jarige ook nog een klein kadootje. Lees meer over de mogelijkheden.

Op stap met vrienden
1 uur, 1-7 personen, combineerbaar met kano's tot 20 personen
Verken onder begeleiding van een gediplomeerd supinstructeur van Supschool Cup of Sup het prachtige gebied rond Museum BroekerVeiling. Na een introductie gaan jullie het water op en maken een tocht door het Rijk der Duizend Eilanden.

Na deelname aan de tour is het ook mogelijk om op een later tijdspunt zelf erop uit te gaan en een Sup te huren bij Museum BroekerVeiling.

Lees meer over de mogelijkheden.