Uitvaart

Een authentieke omgeving voor een stijlvolle plechtigheid.

‘Zo'n bijzondere ambiance maakt een plechtigheid extra persoonlijk.’

Een authentieke omgeving voor een stijlvolle plechtigheid.

Als de veilingklok stil staat...

Na het luiden van de veilingbel namen alle aanwezigen plaats in de veilingbanken. De schuit voer binnen, geluiden in de zaal verstomden en dan... een druk op de knop... de klok staat stil.
Een prachtige locatie, een bijzondere historie, een waardige plek voor een uitvaart uit het leven. Uit het leven van alledag.
 
Uitvaar(t)veiling
In nauwe samenwerking met de uitvaartonderneming is het mogelijk om uw uitvaart plechtigheid op geheel eigen wijze in deze historische omgeving te laten plaatsvinden. Het Afmijnlokaal biedt een zitplaats aan honderd personen en diverse mogelijkheden tot staanplaatsen. Een meer intieme afscheidsbijeenkomst kan plaats vinden in het Koopmansboetje.

Eten en drinken
Al naar gelang uw wensen verzorgt ons restaurant de cateringmogelijkheden voor of na afloop van de plechtigheid. Hierbij kunt u denken aan koffie & thee geserveerd met zoete of hartige hapjes of een gepast glaasje. 
Samen met de uitvaartonderneming en het team van Museum BroekerVeiling zullen wij er alles aan doen om bij te dragen aan een mooie en stijlvolle uitvaartplechtigheid.

Informeer naar de mogelijkheden.