Vergaderen

Vergaderruimtes

‘Wie slim handelt, vergadert in Museum BroekerVeiling!’

Vergaderruimtes

Vergaderen

Museum BroekerVeiling heeft u als gast en bedrijf veel te bieden. Het museum beschikt over diverse vergaderruimtes met daarnaast ontspannende in- en outdoor mogelijkheden om uw zakelijk samenzijn mee te combineren.
 
In het moderne gebouw De Toekomst bevindt zich een eigentijdse vergaderzaal en een ruime foyer. Daarnaast beschikt het museum nog over twee stijlvolle multifunctionele ruimtes. Deze liggen in het authentieke gebouw Het Verleden en zijn eveneens uitermate geschikt voor diners of andere feestelijke bijeenkomsten tot honderd gasten aan tafel. Ook vindt u hier een van oudsher bedoelde notabelen ruimte, genaamd het Koopmansboetje. Deze is uitstekend geschikt voor uw exclusieve boardmeeting of kan gereserveerd worden als breakout ruimte.
 
In het restaurant kunt u genieten van een echte Broeker bol, een heerlijke lunch of smaakvol diner. Door het gehele museum is gratis wireless internet en op steenworp afstand een ruime gratis parkeergelegenheid. Grotere evenementen kunnen wij in samenwerking met professionele partners voorzien van elk gewenst concept, licht, geluid en AV-apparatuur.
 
Met uw en onze creativiteit samen wordt uw bijeenkomst een zakelijk succes. Wij zijn trots u te mogen verwelkomen bij Museum BroekerVeiling en al haar mogelijkheden aan u te laten zien!

Informeer naar de mogelijkheden.