Vergaderen

Vergaderruimtes

‘Wie slim handelt, vergadert in Museum BroekerVeiling!’

Vergaderruimtes

Vergaderen 

Museum BroekerVeiling heeft veel te bieden. In het museum zijn zes verschillende vergaderruimtes aanwezig die geschikt zijn voor groepen van 10 tot 300 personen. Het museum is zeer goed bereikbaar en heeft een ruime en gratis parkeerplaats. Maak van uw vergadering een uitzonderlijke beleving door uw zakelijk samenzijn te combineren met ontspannende in- en outdoor mogelijkheden.

Neem deel aan een rondvaart of maak zelf een tocht met een fluisterboot door het historische gebied het Rijk der Duizend Eilanden. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een authentieke veiling bij te wonen en zijn er mogelijkheden voor ontbijt, lunch en diner. 

Ruimtes en functionaliteiten  
In het moderne gebouw De Toekomst bevindt zich een eigentijdse vergaderzaal en een ruime foyer. Daarnaast beschikt het museum eveneens over twee stijlvolle multifunctionele ruimtes. Deze bevinden zich in het authentieke gebouw Het Verleden en zijn uitermate geschikt voor diners of andere feestelijke bijeenkomsten. Ook vindt u hier een van oudsher bedoelde notabelen ruimte, genaamd het Koopmansboetje. Deze is bij uitstek geschikt voor uw exclusieve boardmeeting of kan gereserveerd worden als breakout ruimte. Hierbij kunt u in kleinere groepen over specifieke onderwerpen praten en discussiëren. Dit zorgt vaak voor een positief effect op uw vergadering of bijeenkomst. 

In het restaurant kunt u genieten van een echte Broekerbol, een heerlijke lunch of smaakvol diner.  
Door het gehele museum is gratis wireless internet en bij grotere evenementen kunnen wij in samenwerking met professionele partners voorzien van elk gewenst concept, licht, geluid en AV-apparatuur. 
 
Met uw en onze creativiteit samen wordt uw bijeenkomst een zakelijk succes. 
Wij verwelkomen u graag bij Museum BroerkerVeiling en bieden graag al haar mogelijkheden aan.  

 Informeer naar de mogelijkheden.