Zaalhuur

Museum BroekerVeiling biedt u ruimtes voor kleine en grote gezelschappen.

‘Het authentieke karakter van de ruimte heeft zeker bijgedragen aan het succes van de bijeenkomst.’

Museum BroekerVeiling biedt u ruimtes voor kleine en grote gezelschappen.

Zaalhuur

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, workshop of familiefeest? Bij Museum BroekerVeiling is het mogelijk ruimte te huren voor gezelschappen tot 300 personen.

Vergaderzaal De Toekomst
Een eigentijdse stijlvolle ruimte in het moderne gebouw De Toekomst beschikt over ingebouwde beamer met scherm en aansluiting voor de laptop. Voor deze ruimte is geen geluidinstallatie nodig. In deze prettige ambiance vindt u de rust om kennis te delen en oplossingen te vinden. Door de flexibele inrichting kan de opstelling geheel aan uw wensen worden aangepast; u vraagt en wij handelen!Capaciteit: 40 personen in theater-opstelling en 25 personen in carre.
Zaalhuur: € 80,00 excl. btw per dagdeel*
 
Restaurant De Toekomst
In gebouw De Toekomst bevindt zich het restaurant waar u en uw gasten kunnen genieten van een heerlijke lunch met gerechten uit de streek, een verfrissend glaasje of een eerlijk seizoensgebonden diner of een stijlvolle receptie. In deze modern ingerichte ruimte heerst een ongedwongen sfeer waar u even kunt bijkomen van uw vergadering.
Capaciteit: 100 personen aan tafel
Voorziening: professioneel geluid
Zaalhuur: € 80,00 excl. btw per dagdeel*
 
Koopmansboetje
Het Koopmansboetje is een nostalgische ruimte waar vroeger de handelaren, na goed gedane zaken, genoten van een borreltje en een sigaar. Het Koopmansboetje is rustig, klassiek aangekleed en bevat nog de orginele details. Deze ruimte is uitermate geschikt voor 'private dinings' en exclusieve ontvangsten voor kleinere gezelschappen.
Capaciteit: 20 personen aan vergadertafel of 35 personen in theateropstelling.
Geluidsinstallatie niet nodig.
Zaalhuur: € 65,00 excl. btw per dagdeel*
 
Afmijnlokaal
Dit lokaal biedt u de gelegenheid om uw bedrijfspresentatie tot een unieke beleving te maken. Het uit 1912 afstammendeafmijnlokaal staat op houten palen in het water. Tuinders konden op deze manier met hun schuiten vol groenten door de afmijnlokaal varen. Hier waant u zich als een echte handelaar. Uw gasten nemen plaats op de authentieke veilingbanken en uw presentatie wordt gegarandeerd een succes!
Deze locatie is alleen te reserveren op basis van beschikbaarheid.
Zaalhuur: € 275,00 excl. btw per uur*
 
Voorvloer & Achtervloer
In Het Verleden bevinden zich de Voorvloer & Achtervloer die respectievelijk apart of samen te reserveren zijn. De sfeervolle ruimtes hebben een uitzicht over de akkers en het buitenmuseum en beschikken daarmee over veel daglicht. Deze vloeren zijn bijzonder geschikt voor het houden van uw bedrijfsfeest, productpresentatie, lunch of diner.

Voorvloer Capaciteit: 70 personen aan tafels of 100 personen in theateropstelling
108m²
Voorziening: professioneel geluid 
Zaalhuur: € 80,00 excl. btw per dagdeel*
 
Achtervloer
Capaciteit: 110 personen aan tafels of 140 personen in theateropstelling
126m²
Voorziening: professioneel geluid
Zaalhuur: € 80,00 excl. btw per dagdeel*

Voorvloer & Achtervloer samen
Deze twee unieke ruimtes zijn samen om te toveren tot één groot geheel om zich te lenen voor een feestelijke lancering van een nieuw product, een bruisend bedrijfsfeest of als platform voor uw relatie-evenement. U wenst en wij handelen!
Capaciteit: 180 personen aan tafels of 240 personen in theateropstelling
Zaalhuur: € 150,00 excl. btw per dagdeel*

Neem gerust contact op voor vragen en meer mogelijkheden!

* bij overschreiding van de afgesproken huurtijd, wordt de extra tijd in rekening gebracht.