Taarten bij Museum BroekerVeiling


Help het museum door de coronacrisis met een verse appeltaart!

Museum BroekerVeiling is gesloten voor publiek. Tot in ieder geval 1 juni komen er geen bezoekers. Ook alle groepen, vergaderingen, bijeenkomsten zijn geannuleerd. Dat betekent een behoorlijke strop voor het museum dat het toch al niet makkelijk heeft. Vandaar dat ze vandaag met een ludieke actie zijn begonnen. Medewerkers en vrijwilligers gaan samen de komende periode veel taarten bakken en bezorgen in Langedijk!
 
Appel- en monchou taart
In het museumrestaurant zijn bezoekers al gewend om te genieten van heerlijke verse appel- of monchoutaart. Als je het museum binnenkwam rook je die heerlijke geur al. Nu kan iedereen ook thuis genieten van deze heerlijke verse en huisgemaakte taarten. Voor €15 per taart steun je het museum door deze moeilijke periode. Taarten kunnen worden afgehaald bij het museum.

BroekerBollen
Niet van de taart? Ook de welbekende BroekerBol kan worden besteld! Zes heerlijke BroekerBollen voor €15 euro kunnen worden besteld op dezelfde wijze als de taarten.
 
Bestellen en afhalen
Bij het afhalen wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Bestellingen kunnen dinsdag tot en met zondag worden gehaald tussen 10 en 15 uur. Bestellen kan via het speciale e-mailadres: taart@broekerveiling.nl, of bel op doordeweekse dagen naar het museum: 0226 – 313807.
 
 
Bestel dus een heerlijke appel- of monchoutaart als:
 
- je lekker thuis met je gezin wilt genieten van een stuk taart;
- je jouw personeel of vrijwilligers  wilt verwennen, zowel op kantoor als voor alle thuiswerkers;
- je jouw klanten/relaties een hart onder de riem wilt steken;
- je een ander ludiek of mooi plan hebt!