New

Broeker Wijnfestival

Broeker Wijnfestival

Broeker Wijnfestival

Het Broeker wijnfestival is een initiatief van Langedijker ondernemers. Een evenement met lokale wijnleveranciers, waar je wijn kan proeven en glazen en/of flessen kunt kopen om te nuttigen op ons mooie museum terrein.

Wijn is interessant, heeft een goed verhaal en brengt gezelligheid. Daarom wordt er een mooi en lokaal wijnfestival georganiseerd waar wijn niet alleen toegankelijk is, maar ook lekker, eerlijk en een steuntje in de rug voor lokale ondernemers. Het Broeker Wijnfestival is geboren!

De invulling van het Broeker Wijnfestival:

Wijn
Verschillende lokale ondernemers / importeurs zullen paraat staan met mooie wijnen! Van proeven, tot het kopen van glazen of flessen wijn om te nuttigen. De invulling wordt later bekendgemaakt.

Eten
Wij zullen ervoor zorgen dat niemand honger lijdt! Zij zullen klaarstaan met diverse hapjes die je bij hun direct kunt kopen.

Alle opbrengsten van de dag zelf blijven bij de ondernemers, omdat het Broeker Wijnfestival staat voor samenwerking met en steun aan de lokale ondernemer.

Tickets
De kaartverkoop van het Broeker Wijnfestival is van start gegaan! Kaarten zijn € 20,- inclusief btw en exclusief servicekosten (€ 2, -).

Tickets zijn inclusief: Broeker Wijnfestival-glas als souvenir, een welkomstdrankje, toegang tot het Museum Broekerveilingterrein, eerlijke wijnprijzen en een dag vol gezelligheid, muziek, eten en wijn!

Datum en prijs

Zaterdag 6 juli 2024
Van 15.00 - 21.00 uur
Tickets €20, excl. servicekosten
Meer informatie: website

Kom gezellig langs en koop nu je tickets

Tickets wijnfestival