New

Paasbrunch

Paasbrunch

Paasbrunch in het museum

Op zoek naar een plek waar je tijdens de Paasdagen met familie, vrienden of gewoon met z'n tweetjes kan komen brunchen?
Zondag 31 maart en maandag 1 april kan je bij ons in het museum aanschuiven voor een Paasbrunch!

!!ER ZIJN GEEN PLAATSEN MEER BESCHIKBAAR VOOR DE PAASBRUNCH!!

De brunch is in buffetvorm en heeft voor ieder wat wils. Van soep tot aan diverse broodjes met allerlei smeersels, vlees, kaas, vis of zoet beleg. Van belegde wrap tot een vlees of vegetarische kroket, scones, muffins, Westfries krentenmik en tulband. Geniet ook van verschillende drankjes zoals sappen, (karne)- melk en koffie en thee. En bij aankomst ontvangt u een glaasje bubbels!

Museumprogramma

Naast de brunch kunt u natuurlijk ons reguliere museumprogramma van varen en veilen meemaken. Dit kan voor een gereduceerd tarief.
Voor de kinderen is er een speurtocht uitgezet.

Kosten, aanvang en reserveren.

Volwassenen (vanaf 11 jaar) €29,50
Kinderen 3 t/m 10 jaar €14,75
Varen en veilen na de brunch is mogelijk voor €5, per onderdeel. Museumkaart of VIP kaart is geldig.

De brunch vindt plaats van 11.00 - 13.00 uur.

Voor de Paasbrunch is het noodzakelijk om van tevoren te reserveren via info@broekerveiling.nl (reserveren is mogelijk t/m 28 maart!)
Geef eventuele voedselallergie en/of dieetwensen graag aan bij het reserveren, dan houden we hier rekening mee. Laat ook weten of u het museum wil bezoeken* Dan plannen we gelijk een mooi programma voor jullie.
* Vol is vol!

Kom gezellig langs en koop nu je tickets

De oudste doorvaargroenteveiling ter wereld. Op deze historische plek in Broek op Langedijk is in 1887 het veilen bij afslag ontstaan. Dit systeem wordt tegenwoordig bij alle grote veilingen toegepast.

De herinnering wordt levend gehouden door het historische veilinggebouw en de markante lighallen die boven het water zijn gebouwd.

Button