New

Pakhuis van Sinterklaas 2024

Pakhuis van Sinterklaas 2024

'Pakhuis van Sinterklaas'

Pieten, pepernoten, pakjes en natuurlijk Sinterklaas. Ook dit jaar is Museum Broekerveiling door de goedheiligman uitgekozen als locatie van het Pakhuis van Sinterklaas. Al voor de veertiende keer!

De lighallen van Museum BroekerVeiling zijn omgetoverd tot een trainingsparcours voor de pieten. Er mag bijna nooit iemand kijken of meedoen. Bijna nooit! Want op bepaalde dagen kunnen kinderen langskomen om te klimmen, glijden en springen. Natuurlijk houden de Pieten een oogje in het zeil, want die weten hoe het allemaal moet! Lukt het je om het hele parcours af te ronden? Dan krijg je een echt pietendiploma! Durf jij het aan?

Na al dat rennen, springen, puzzelen en duikelen heb je natuurlijk wel even een pauze nodig. Tijdens je bezoek kun je in het weekend naar de afmijnzaal waar je een spannende, muzikale voorstelling kunt zien.

Muziekpiet en De Gouden Muzieksleutel
Weten jullie nog dat Muziekpiet vorig jaar met alle kinderen de Piekerpiet van het piekeren afgeholpen heeft? Daarom is hij beloond door Sinterklaas met een grote prijs: De Gouden Muzieksleutel. Muziekpiet komt dit jaar terug met een gloednieuwe show om dat te vieren! Maar...er is onverwachts bezoek van de Musicalpiet en zij is wel héél nieuwsgierig naar die mooie grote prijs... Dat belooft een hoop spanning en muzikaal plezier!

Muziekpiet en Musicalpiet worden vertolkt door Ðenis Velić en Charlotte Weijling. Het script is van de hand van Lizzy Dekker.

Zoektocht met de rondvaartboot
Op woensdagmiddag zijn er geen voorstellingen maar mogen de kinderen mee met de rondvaartboot! Verder ruikt het heerlijk in het Pakhuis, want de bezoekertjes kunnen de pieten helpen met het bakken van pepernoten!

Wanneer: 16 november t/m 4 december
Dagen: woensdagmiddag van 12.00-17.00 uur, zaterdag- en zondagmiddag van 12.00-17.00 uur
Prijs: € 9,50 per persoon (vanaf 3 jaar, kaarten zijn alleen aan de kassa verkrijgbaar!)

musical%20klein
kusje%20klein
Volgende