Winterstalling Museum Broekerveiling - Museum Broekerveiling

WINTERSTALLING

Reserveer uw plekje

Winterstalling

Komend winterseizoen 2022-2023 is de winterstalling alléén beschikbaar voor authentieke akkerschuiten! Ook in de winter is het museum open voor publiek en daarom is besloten dat we het niet vinden passen om hier andere boten te stallen dan akkerschuiten die lijken op de boten van het museum.

De voorwaarden waaronder wij u een ligplaats aanbieden zijn :

  • De boot is een authentieke akker/koolschuit (ter beoordeling van het museum)

  • W.A. verzekering

  • Er mogen geen gasflessen en/of losse brandstoftanks aanwezig zijn.

  • Er mogen geen werkzaamheden aan de boot worden verricht gedurende de stallingperiode.

  • Ligplaats wordt bepaald door Museum BroekerVeiling.

  • De boot mag niet met een (hang)slot worden vastgelegd.

  • Aangezien de boot onderdeel van het museum wordt, moet deze leeg zijn. (dus geen tuinstoelen, zeil, gereedschap, hengels, e.d. aan boord.)

  • Zorg voor goede en sterke stootwillen.

 
De stallingprijs bedraagt € 22,- /m2  incl. 21% Btw.
De stallingperiode : Vrijdag 4 november 2021 t/m zaterdag 25 maart 2022. (U HOORT NOG WELKE DATUM EN TIJD U UW BOOT KUNT
OPHALEN!)

Ofschoon wij u toezeggen de belangen van uw boot zo goed mogelijk te behartigen, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid bij diefstal, schade of bij calamiteiten. In verband met mogelijke schade aan derden, is als stallingsvoorwaarde een W.A. verzekering van uw boot een vereiste!

U kunt uw vaartuig brengen op:   Vrijdag 4 november of zaterdag  5 november tussen 10:00 en 16:00 uur.
U kunt zich melden met uw vaartuig bij de vaar-ingang van de lighallen. Hier wordt u verder geholpen door één van onze medewerkers. Indien u nog niet betaald hebt, dient u eerst te betalen bij de receptie van het museum. Het nummer dat u bij het binnenvaren ontvangt dient zichtbaar in het vaartuig aanwezig te zijn.

Het ophalen van uw boot gebeurt kan op: Vrijdag 24 maart of zaterdag 25 maart 2023. Tijdslot en dag ontvangt u nadat alle vaartuigen een plek hebben gekregen. De boten die vooraan liggen krijgen moeten eerder worden opgehaald en boten die achteraan liggen later.
Wij sturen u, na ontvangst van de inschrijving, een factuur.

Meld uw boot aan

Via dit formulier kunt u uw boot (alleen akkerschuiten/koolvlets!) aanmelden voor de winterstalling bij museum BroekerVeiling in de winter van 2022 - 2023. U krijgt een automatische bevestiging van uw aanmelding. Heeft u deze niet ontvangen? Kijk dan voor de zekerheid in uw spam-box.