ZAALHUUR

Zaalverhuur

Museum BroekerVeiling biedt u ruimtes voor kleine en grote gezelschappen

'Het authentieke karakter van de ruimte heeft zeker bijgedragen aan het succes van de bijeenkomst.'

Zaalhuur

Zoekt u naar een bijzondere locatie voor een vergadering, workshop of familiefeest? Museum BroekerVeiling biedt diverse mogelijkheden om een ruimte te huren voor gezelschappen van 10 tot 300 personen. 

Vergaderzaal De Toekomst 

De opstelling van deze moderne ruimte kan geheel aan uw wensen aangepast worden door de flexibele inrichting; u vraagt en wij handelen! De kamer beschikt over een ingebouwde beamer, een projectiescherm en een aansluiting voor de laptop. Voor deze ruimte is tevens geen geluidsinstallatie nodig. In deze prettige ambiance vindt u de rust om kennis te delen en oplossingen te vinden. 
 
Capaciteit: 40 personen in theater-opstelling en 25 personen in carre. 


  

Restaurant De Toekomst 

In het restaurant hangt een gemoedelijke sfeer en kunnen u en uw gasten rustig terugblikken op een vergadering of activiteit. Hierbij kunt u genieten van een smaakvolle lunch met gerechten uit de streek, een verfrissend glaasje, een eerlijk seizoensgebonden diner of een stijlvolle receptie.  
 
Capaciteit: 100 personen aan tafel 
Voorziening: professioneel geluid 


  

Koopmansboetje 

Het Koopmansboetje is een nostalgische ruimte waar vroeger de handelaren, na goed gedane zaken, genoten van een borreltje en een sigaar. Hier ervaart u daadwerkelijk de historische sfeer door de klassieke aankleding en authentieke details. Deze ruimte is uitermate geschikt voor een diner in privésfeer en exclusieve ontvangsten voor kleinere gezelschappen. 
 
Capaciteit: 20 personen aan vergadertafel of 35 personen in theateropstelling. 
Geluidsinstallatie niet nodig. 


  

Afmijnlokaal 

U waant zich even in 1912 als u bijeenkomt in het Afmijnlokaal. Uw gasten nemen plaats op de authentieke veilingbanken en de bijeenkomst wordt gegarandeerd een succes! Dit originele en historische gebouw stamt uit 1912 en staat op houten palen in het water. Tuinders konden op deze manier met hun schuiten vol groenten door het afmijnlokaal varen. 
 
Deze locatie is alleen te reserveren op basis van beschikbaarheid. 


Voorvloer & Achtervloer 

In het gebouw Het Verleden bevinden zich de sfeervolle ruimtes de Voorvloer & Achtervloer. 
Door de unieke bouw en aankleding beschikken zij over een authentieke sfeer. De historische ramen met uitzicht over de akkers en het buitenmuseum zorgen daarnaast voor nostalgie. Deze ruimtes zijn bijzonder geschikt voor het houden van uw bedrijfsfeest, productpresentatie, lunch of diner.

Voorvloer  

Voorvloer Capaciteit: 70 personen aan tafels of 100 personen in theateropstelling 
108m² 
Voorziening: professioneel geluid  
 
  

Achtervloer

Capaciteit: 110 personen aan tafels of 140 personen in theateropstelling  126m² 
Voorziening: professioneel geluid 

Voorvloer & Achtervloer samen 

Deze twee unieke ruimtes zijn samen te voegen tot één groot geheel en lenen zich als een feestelijke lancering van een nieuw product, een bruisend bedrijfsfeest of als podium voor uw relatie-evenement.  
U wenst en wij handelen! 

Capaciteit: 180 personen aan tafels of 240 personen in theateropstelling 
 
 
Neem gerust contact op voor vragen en meer mogelijkheden!