New

Paasbrunch

Op zoek naar een plek waar je tijdens de Paasdagen met familie, vrienden of gewoon met zijn tweetjes kan komen brunchen?

Zondag 31 maart en maandag 1 april kan je bij ons in het museum aanschuiven voor een Paasbrunch!

De brunch is in buffetvorm en heeft voor ieder wat wils. Denk aan soep, diverse soorten brood met vlees, kaas, vis of zoet beleg. Belegde wraps, een vlees of vega kroket, scones, Westfries krentenmik, muffins en tulband. En er zijn diverse dranken zoals sapjes, melk, karnemelk, koffie en thee.

Er is een speciale voorjaars speurtocht uitgezet op het museum terrein en natuurlijk kan er ook worden gevaren en geveild. Bij aankomst ontvangt u een glaasje bubbels!

Voor de Paasbrunch is het noodzakelijk om van tevoren te reserveren via
info@broekerveiling.nl. Geef eventuele voedselallergie en/of dieetwensen graag aan bij het reserveren, dan houden we hier rekening mee. Laat ook weten of jullie na de brunch ook het museum willen bezoeken*, dan plannen we gelijk een mooi programma voor jullie in. Vol is vol!


Wanneer: zondag 31 maart en maandag 1 april
Aanvang: 11.00 tot 13.00 uur 
*Entree: volwassenen € 29,50 p.p. - kinderen 3 t/m 10 jaar € 14,75 p.p., exclusief museum entree. Varen en veilen na de brunch is mogelijk voor €5,- per programma onderdeel. Museumkaart is geldig, en museumbezoek is niet verplicht.