New

Jubileumeditie Langedijker Bier

Jubileumeditie Langedijker Bier

Jubileumeditie Langedijker Bier ter ere van 50 jaar Museum Broekerveiling

Samen met de makers van Langedijker Bier is een speciale editie op de markt gebracht ter ere van het 50-jarig bestaan van Museum BroekerVeiling. Nu te koop in de winkel van het museum in een fraaie geschenkverpakking met twee flesjes Blond Bier en twee iconische bierglazen met een afbeelding van het Afmijnlokaal.

Verrijk je zintuigen met de exclusieve Langedijker Blond, speciaal gebrouwen ter ere van het 50-jarige jubileum
van Museum de Broekerveiling. Ons Langedijker Blond is een verfijnd blond bier met een alcoholpercentage van 5,9%. Bij het uitschenken ontvouwt zich een goudgeel brouwsel, gekroond met een delicate schuimkraag. In de neus ruik je een bloemig karakter en een frisse geur. Maar bij de eerste slok proef je direct de fruitige smaken en een prikkelend bittertje in de afdronk.

 Het etiket van deze bijzondere editie is versierd met de contouren van het Rijk der 1000 eilanden, een eerbetoon aan het adembenemende cultuurgebied dat onze regio kenmerkt en de rijke historie van de Langedijker tuinbouw. Geniet van de unieke smaak van Langedijker Blond en proost op de geschiedenis, het heden en de toekomst van onze geliefde regio.

50 jaar Museum Broekerveiling

Museum BroekerVeiling, de bakermat van 's werelds oudste doorvaargroenteveiling, viert dit jaar zijn gouden jubileum. Sinds de opening op 6 juni 1974 heeft dit levende monument de geschiedenis van de tuinbouw en veilingcultuur in het hart van de huidige gemeente Dijk en Waard tot leven gebracht. Bezoekers krijgen al 50 jaar lang de unieke kans om de authentieke veilingzaal te ervaren, waar ze kunnen meebieden alsof de tijd heeft stilgestaan. Een tocht met de rondvaartboot door het pittoreske Oosterdelgebied biedt een blik op het leven en werk van de tuinders tussen 1887 en 1973. Door de jaren heen heeft het museum miljoenen gasten verwelkomd en hen ondergedompeld in een belangrijk stuk cultureel erfgoed, waardoor de verhalen en tradities van weleer levend blijven voor toekomstige generaties.

Leuk om te krijgen, nog leuker om te geven!

De jubileumeditie van deze Langedijker Blond is voor € 24,50 te koop en bestaat uit twee flesjes bier, twee glazen, verpakt in een luxe geschenkverpakking. Naast het feit dat het leuk en lekker is om te geven of ontvangen steun je met de aanschaf van dit bierpakket museum BroekerVeiling!

Interesse om het bierpakket weg te geven aan personeel, klanten oftewel in grotere aantallen? Neem dan even contact op met Wouter van Assendelft: wouter@broekerveiling.nl.

Kom gezellig langs en koop nu je tickets

Ben je enthousiast geworden en zou je het museum ook willen bezoeken? Wacht dan niet langer en boek nu je ticket via de knop hieronder of kom gewoon spontaan naar het museum!

Boek hier je tickets!
Vorige