ROUTEBESCHRIJVING

De route naar museum BroekerVeiling

Goed bereikbaar en gratis parkeren!

'Vanaf de A9 langs het AZ-stadion en je bent er in een mum van tijd!'

Routebeschrijving

Museum BroekerVeiling is makkelijk te bereiken met de auto, vanaf de ringweg Alkmaar wordt het museum met bordjes aangegeven.

Parkeren
Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van Winkelcentrum Broekerveiling. Het is dan nog twee minuten lopen naar het museum. De looproute wordt met bordjes aangegeven. Dit geldt ook voor het busparkeerterrein.

Stel de routeplanner in op het volgende adres om bij de parkeerplaats te komen:
Broekerplein 10
1721CX Broek op Langedijk

Voor mindervaliden en busreizigers bestaat de mogelijkheid om direct voor het museum veilig uit te stappen. Er zijn ook twee mindervalideparkeerplaatsen voor bezoekers naast het museum.

Openbaar vervoer
Vanaf Heerhugowaard (alleen op doordeweekse dagen)
Neem vanaf NS station Heerhugowaard de buurtbus 407 richting Broek op Langedijk. Stap uit in Broek op Langedijk, halte Museumweg. Vanaf die halte is het ongeveer 100 meter lopen naar de entree van Museum BroekerVeiling. Ben je lid van de Hugohopper dan kun je je ook tot bijna voor de deur laten afzetten!

Het is ook mogelijk om vanaf NS station Heerhugowaard het museum lopend te bereiken! Een leuke route van 3,0 km (40 minuten) via twee havens en een uitzichtpunt over het Oosterdelgebied is prima te doen.

Vanaf Alkmaar 
Neem vanaf NS station Alkmaar buslijn 169 richting Oudkarspel Haagwinde.
Stap uit bij halte Laansloot, Broek op Langedijk. Dan is het ongeveer 13 minuten lopen naar het museum.